Yhteystiedot

Lisää yhteystietosi tähän klikkaamalla salamaikonia, joka ilmestyy tuodessasi hiiren tämän tekstin päälle

Neo Romantiko

NEO ROMANTIKO TAKORAUTAKALUSTEITA JO VUODESTA 1994

Neo Romantikon rautaiset huonekalut valmistetaan omasa pajassamme Vantaalla, kaikki käsityönä alusta loppuun. Kalusteiden tyylissä ja valmistustavassa yhdistellään rohkeasti uutta ja vanhaa. Pajassa hiotaan ja hitsataan huippumodernia metallipöytää ja vieressä taotaan koristekoukeroita takorautapeiliin, samaan aikaan suunnittelijamme hahmottelee rautatankoa väännellen asiakkaan suunnitteleman naulakon toteuttamista. Apuvälineinä käytetään sekä nykykoneita että vasaraa, eli vanhaa sepän taitoa.

Sarjatyötä ei pajassamme juuri tehdä, koska tuotteemme valmistetaan tilauksen perusteella asiakkaan toivomin mitoin ja värein. Oman mallistomme lisäksi valmistamme myös yksittäiskappaleita asiakkaan oman suunnitelman mukaan.

Valmistamme raudasta lähes kaiken sisustukseen liittyvän: sängyt, sängynpäädyt, yöpöydät, divaanit, sohvat, penkit, rahit, tuolit, pöydät, peilit sekä portit, aida ja kaiteet niin sisä- kuin ulkokäyttöön.

Lisäksi teemme kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua koteihin ja liiketiloihin, esimerkiksi kahviloihin, ravintoloihin, kampaamoihin jne. Ravintoloiden ulkobaarit sekä ulkotulipadat ja -jalustat ovat erikoisosaamisaluettamme.

Neo Romantiko tekee myös huoneisto- ja liiketilaremontteja.

Vakituista myymälää tai myyntinäyttelyä ei Neo Romantikolla tällähetkellä ole, ainoastaan osan vuodesta toimiva popup – väliaikaismyymälä Helsingin Meilahdessa.

Pyydä nettisivujen tuotteistamme hinnasto yhteydenottopyynnöllä.


Neo Romantikon tuotteita nähtävillä musiikkivideoissa:

LAB - Til You're Numb

Gimmel - Harmaata lunta

Don Huonot - Tuulee

Johanna Kurkela - Olet uneni kaunein


ye1.jpg

ye2.jpg

facebook_logo.png